Prijava otroka na vadbe

Pred Vami je e-prijavni obrazec, s katerim lahko prijavite Vašega otroka v naše programe. Obvezna polja so označena z rdečo zvezdico.

V največji meri se bomo trudili, da bomo zadane cilje vadb uresničevali v strokovnem in kar se da varnem duhu. Spodaj navedene podatke potrebujemo tako iz organizacijskega, kot iz varnostnega vidika, zato Vas prosimo, da jih korektno izpolnite!

Vsi podatki so obvezni!

Podatki o vadbi in otroku Podatki o starših/skrbniku
S podpisom izjavljam udeležbo na aktivnostih, ki jih izvaja Športno in turistično društvo Gibko Lendava, Ulica heroja Mohorja 8, Lendava, info@gibko.si Dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo osebnih podatkov za potrebe delovanja društva. Dovoljujem/ ne dovoljujem javno objavljanje slikovnega, video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost, in vsebuje posnetke otroka, v medijih, na spletni strani Občine Lendava ter na FB in IG profilu Gibko. Dovoljujem/ne dovoljujem pošiljanje obvestil o drugih športnih dejavnostih, ki jih izvaja Športno in turistično društvo Gibko Lendava. Potrjujem, da sem prejel izjavo o varstvu osebnih podatkov. Podpis: Športno in turistično društvo Gibko Lendava. IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV Pridobljene podatke bomo hranili in obdelovali v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in predpisi, ki urejajo varstvo dokumentarnega in arhivskega gradiva. Privolitev lahko kadarkoli prekličete pisno na naslov – info@gibko.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Športno in turistično društvo Gibko Lendava obdeluje in hrani osebne podatke le za potrebe delovanja društva in posreduje podatke v obliki poročila o izvajanju projektov Občini Lendava, Glavna ulica 20, Lendava. Pridobljene podatke bomo uporabili izključno za spodaj opredeljene namene: Ime in priimek - za vodenje seznamov prisotnih in posredovanje seznamov Občini Lendava (v nadaljevanju občina) v obliki poročila o izvajanju projekta. Naslov - za izstavljanje računov in kot dokazilo v poročilu, da so udeleženci projekta občani Lendave. Datum rojstva - za uvrščanje v ustrezne skupine, izvedbe projekta ter za poročilo občini o aktivni populaciji. GSM in elektronski naslov - za obveščanje o morebitnih spremembah dejavnosti in novostih ter posredovanja dodatnih informacij. Slikovni, video in zvočni material, ki prikazuje dejavnost projekta, se lahko objavi v medijih, na spletni strani Občine Lendava ter na FB in IG profilu Gibko.
Pomakni se na vrh