Naša zgodba

Migaj, skači, pleši, rolaj, plavaj in se zabavaj

Naša zgodba …

Nekoč sta bili Reni in Tjaša, vsaka s svojim športnim podjetjem, Reni Gym in Mitja&Tina Šport. Z ljubeznijo do gibanja sta širili vsaka svojo zgodbo, se od samega začetka podpirali, spodbujali in si pomagali …tako je počasi iz malega začelo rasti nekaj večjega. Povezali sta se dve družini in skupaj začeli širili pomen športa, gibanja, zdravega načina življenja, prijateljstva in še veliko več. Iz velike ljubezni do svojega dela se je rodil gibko, ki je pod svoje okrilje vzel obe podjetji, združil moči in začel leteti sanjam naproti. Sedaj leti in počasi uresničuje delčke sanj.

Gibko dela za družine, ker družina smo vsi: dojenčki, otroci, odrasli, mamice, atiji, babice, dedki, tete, strici …

Želimo si, da se vsi začnemo zavedati, da je gibanje za življenje na prvem mestu, saj vpliva na kvaliteto življenja, razvoj možganov, mentalno zdravje … skozi gibanje se družimo v zdravi sredini.

Tempo življenja je hiter in v njem si moramo vzeti čas zase, za gibanje, da si naberemo novih moči in se otresemo vsega slabega.

Otroci so statični. Druženje na ulicah, igriščih je zamenjala sodobna tehnologija. Starši smo tisti, ki moramo spodbuditi gibalni razvoj naših otrok. Pred leti so otroci prišli iz vrtca, šole in se celi popoldan igrali različne igre, plezali po drevesih in ograjah, se lovili, skrivali … danes tega ni več.

Zato smo tukaj Gibkojevci, ki imamo čut za delo z otroki, poznamo njihov čustveni, miselni in gibalni razvoj, smo ustrezno izobraženi in s srcem širimo naše poslanstvo.

Pomakni se na vrh