Tjaša Horvat

Sem prof. športne vzgoje, cimi-certificirana inštruktorica masaže za dojenčke po IAIM, mamica treh otrok.

Že v študentskih letih je bilo delo z otroki moje največje veselje. Z njimi sem preživljala ves svoj prosti čas. Kot vodnica v RKV Rostojna sem bila aktivna pri tabornikih, v Smučarskem klubu Kalič sem vodila alpsko šolo, v telovadnici pa vadbe za najmlajše, delala sem pri abc šport v Ljubljani, svoje znanje pa utrjevala na Fakulteti za šport. Med vsemi dejavnostmi sem pridobila neskončno znanja o športu, vodenju, organizaciji, vztrajnosti, strpnosti in še mnogo več.

Ob zaključku študija leta 2008 sem se iz postojne preselila v Lendavo, kamor sem prišla »s trebuhom za kruhom«. Takrat je bil trebuh res velik, saj sem pod srcem nosila prvo hčer. Kmalu sem pod okriljem BK mladost Lendava začela z vadbo za malčke. Na začetku je bilo v vadbo vključenih malo otrok in staršev, vendar smo vztrajali in iz leta v leto je bila udeležba večja. Leta 2011 se nam je pridružila druga hči.

Leta 2015 sem odprla svoj s.p. Mitja&Tina Šport in rekreacija ter začela širila svoje dejavnosti. Poglobljeno sem študirala vadbo za dojenčke, njihov razvoj … sledila je tretja nosečnost, v kateri sem imela čas za študij, branje in zaključek programa za dojenčke. Sin je bil »poskusni zajček« programa za dojenčke. Glede na rezultate sem kmalu brez pomisleka začela izvajati program tudi za dojenčke.

Svoje znanje sem nadgradila z raznimi izobraževanji in pridobila tudi naziv cimi – certificirana inštruktorica masaže za dojenčke po mednarodno priznanem programu IAIM.

Gibanje je dar, ki ga imamo. Ohranjajmo ga in vzdržujmo od rojstva, pa vse do jeseni življenja. Gibanje je dobra preventiva za vse bolezni tega sveta.

Pomakni se na vrh