Renata Gyurkač

Sem Renata Gyurkač, učiteljica športne vzgoje na Dvojezični osnovni šoli I Lendava, trenerka aerobike in funkcionalnih vadb ter mati dveh otrok (Denis in Mojca).

Zaradi velike ljubezni do športa, ki traja od zgodnjega otroštva, sem se že v 1. razredu osnovne šole odločila, da bom učiteljica športne vzgoje. In tako se je tudi zgodilo. Po končani gimnaziji sem se vpisala na Fakulteto za šport, kjer sem diplomirala iz smeri Skupinskih vadb – Aerobike. V času študija sem sodelovala oz. delala na mnogih športnih področjih. Tako sem delala kot športni animator, kjer smo se gibali in migali z vrtčevskimi otroki, vodila telovadbo/aerobiko v Ljubljani tako za odrasle kot za študente na Pedagoški fakulteti in bila aktivna tudi z upokojenci, s katerimi sem telovadila preko Športne unije Slovenije.

Po končani fakulteti sem se vrnila v rojstni kraj, kjer sem s svojim poslanstvom, širiti pozitiven odnos do športa in zdravega načina življenja, nadaljevala. Najprej sem mnoga leta vodila aerobiko po vaseh, kjer sem imela manjše vadbene skupine. Nato me je Tjaša, ki je uvedla telovadbo za malčke v Lendavi in s katero sva bili tudi sošolki na fakulteti, prosila za pomoč pri delu, katero sem z veseljem sprejela, saj je delo z otroki moja strast in ljubezen ter tudi poklic.

Ker so se skupine iz leta v leto povečevale, sem odprla svoj s.p., Reni Gym, šport in rekreacija, Renata Gyurkač s.p., preko katerega vodim aerobiko, funkcionalno vadbo za odrasle, telovadbo za varovance VDC Lendava, telovadbo za podjetja ter gimnastiko in ples za vrtčevske in šolske otroke. Zdaj vse to delava preko društva Gibko.

Kjer je volja je tudi moč, zato poskrbimo za svoje zdravje, za zdravje svojih otrok, saj smo zanj odgovorni mi sami s svojim načinom življenja in z zgledom!

Pomakni se na vrh